FAQ

1. De ce este important pentru mine sa realizez test de cariera?

Realizand Testul European de Cariera obtii o imagine reala si completa despre tine, despre interesele tale dominante, care sunt ele si cum te influenteaza acestea atat in viata de zi cu zi cat si in viata profesionala. In acest fel poti alege o cariera care sa reprezinte o provocare pentru tine muncind cu placere, o profesie care sa iti ofere satisfactii in viata de zi cu zi si nu doar in ziua de salar sau doar atunci cand primesti o marire.

2. Cum ma ajuta testcariera.ro?

Testul European de Cariera te ajuta atunci cand esti la inceput de drum si vrei sa stii ce profesie ti se potriveste sau te simti plafonat, plictisit si satul de actualul loc de munca. Te gandesti sa faci o schimbare in viata ta profesionala insa ai un sentiment de nesiguranta privind decizia pe care doresti sa iei. Odata realizat testul de cariera te autocunosti si te intelegi mai bine pe tine insuti pentru ca deaja ai o imagine clara privind profesiile principale care se potrivesc personalitatii tale. In acest fel poti fi sigur ca decizia luata in urma realizarii Testului European de Cariera este una corecta.

3. Ce sunt interesele si cum ma influenteaza acestea?

Interesele reprezinta o sursa importanta pentru a te cunoaste mai bine, ele reflecta activitatile pe care le desfasori cu placere. Au o dinamica continua in timpul vietii iar anumiti factori le pot influenta in timp. Cunoscandu-ti interesele si urmand o cariera ce implica in cea mai mare parte desfasurarea respectivelor activitati vei fi mai multumit de cea ce faci.

4. Rezultatele obtinute in urma testului sunt confidentiale?

Da, rezultate sunt confidentiale 100% cu exceptia in care tu doresti sa arati rezultatul obtinut in urma Testului European de Cariera parintilor sau prietenilor tai.

5. Este posibil ca in urma realizarii acestui test la intervale mai mari de timp sa obtin rezultate diferite?

Da si chiar este recomandat ca la anumite intervale de timp, sa repeti testul de cariera pentru ca in acest fel poti monitoriza evolutia in timp a intereselor tale.

6. Ce fac dupa ce am obtinut realizatul la testul de cariera?

Odata obtinut rezultatul la testariera.ro si decizia privind profesia pe care doresti sa o urmezi a fost luata nu ramane decat sa iti imbunatatesti abilitatile si aptitudinile necesare pentru respectiva profesie, urmand cursurile unei facultati daca este necesar acest lucru sau participand la diferite traininguri sau cursuri de perfectionare si pregatire profesionala pentru a deveni un bun profesionist si pentru a te bucura de cariera ta profesionala in drumul catre succes.

7. Testul de Cariera European este gratis?

NU. Tariful este doar 3 euro + TVA.

8. Ce trebuie sa fac ca sa primesc codul prin sms?

Trimite un SMS cu textul cariera la 1263 (valabil in Orange, Vodafone, Cosmote).